Binnenzonwering

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn decoratief en effectief. Het is belangrijk dat u rolgordijnen koopt waar u volledig tevreden over bent. Met onze rolgordijnen kunt u niet alleen ongewenst licht buiten houden en een aangename temperatuur creëren, u behoudt tevens het zicht op de buitenwereld. Er bestaan verschillende materiaalsoorten. Elke soort materiaal heeft zijn eigen zonwerende waarden, wat inhoudt dat iedere variant een andere mate van licht en warmte doorlaat. Op deze manier kunt u uw eigen rolgordijnen samenstellen.

Plissegordijn

Plisségordijnen zijn geschikt voor ieder interieur. Zorgen bij uitstek voor optimale binnenzonwering. De diverse kleuren stof dragen bij aan de aankleding van uw werk- of woonomgeving. Door de diverse stoftransparanties kan contact met de buitenwereld al dan niet gewaarborgd blijven.
Plissés in gemetalliseerde uitvoering zorgen voor een vermindering van beeldschermreflectie, warmtewering en isolatie in de winter. Naast verschillende kleuren kunnen wij de doeken leveren in diverse textielkwaliteiten, van transparant tot verduisterend.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn er in klassieke alsook moderne vormgeving, al naar gelang de gekozen confectie-methode. Vouwgordijnen worden zowel in de woninginrichting, als in de projectmarkt veelvuldig toegepast. Stoffen zijn leverbaar in verschillende soorten en transparanties, al dan niet vlamvertragend.

Horizontale jaloeziën

Horizontale jaloezieën, in de volksmond Luxaflex genoemd, zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen, zoals bijvoorbeeld Perforé, voor een diffuse lichtspreiding. De lichtinval van dit product is perfect te regelen. Horizontale jaloezieën zijn leverbaar in aluminium of hout, voorzien van ladderband of koord en in lamelbreedte variërend tussen 16 mm en 70 mm.

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen geven het interieur een strakke en moderne uitstraling en zijn zeer geschikt voor grote ramen en schuifpuien. Het creëert rust en ruimte. De textielvlakken overlappen elkaar en zorgen voor een diffuus licht afhankelijk van de transparantie.

Gordijnen

Gordijnen kunnen geleverd worden in een klassieke, traditionele plooi of in een moderne wave-uitvoering. Ook een roedesysteem met ingeslagen ringen behoren tot de mogelijkheid.

Neem contact op met Nieuwenhuis

We vinden graag een oplossing op maat voor uw wensen.