Buitenzonwering

Uitvalschermen

Uitvalschermen vormen dé oplossing tegen overmatige zoninval aan de gevel en zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen, kleuren, dessins, maten en sterktes, waarbij het weefsel van een zware kwaliteit alsmede vocht-, vuil- en UV-bestendig is.
De kwaliteit van een buitenscherm wordt, als het gaat om de windbestendigheid van het scherm, mede bepaald door het type arm of geleider bij screens.
In onze showroom kunt u de diverse systemen naast elkaar zien hangen

Knikarmschermen

Functioneel, fraai, beschermd tegen de zon en toch een optimale bewegingsvrijheid?
Knikarmschermen geven een vrije doorloop en worden daarom met name toegepast bij winkels en terrassen. Het doek is verkrijgbaar in een breed scala van kleuren en dessins, zodat u altijd kunt slagen voor uw pand.
U kunt kiezen voor een tweebuizen-systeem, of voor een draagbuis-systeem. Het draagbuis- systeem is geschikt voor een grotere breedte en uitval, en biedt de mogelijkheid meerdere schermen te koppelen zonder onderbreking van het doek. Beide typen schermen kunnen bovendien binnengehaald worden in een open kast of in geheel gesloten cassettesystemen.
Bovendien kunnen de luifel en de volant bedrukt worden met uw bedrijfsnaam of logo, een echte aandachtstrekker voor uw shop of horecazaak.

Markiezen

Markiezen zijn functioneel en tijdloos en bieden u maximale bescherming tegen de zon. Door de gesloten zijkanten geldt dat ook voor zijwaartse zoninval. Ramen en deuren kunt u nog gewoon open doen.
Markiezen zijn nauwelijks gevoelig voor wind en zijn leverbaar in verschillende vormen, kleuren en dessins. Het frame alsmede de omkasting zijn in authentiek hout of hoogwaardig aluminium leverbaar. Het doekweefsel is van een zware kwaliteit.

Buitenscreens

Wie de inval van zonlicht wil beperken, beperkt meestal ook het zicht naar buiten. Kan dat anders? Jawel! Met vlakhangende zonwering, oftewel screens.
Afhankelijk van de structuur van het glasvezeldoek worden zonlicht en warmte tot 85% gereduceerd, blijft het zicht naar buiten behouden, terwijl de inkijk van buiten naar binnen minimaal is. Optimale privacy dus.
Screens lenen zich prima voor grote bouwprojecten, kantoren en scholen. Ze verhinderen de reflectie van de zon op je computerscherm.
Daarnaast zorgt de luchtlaag tussen screen en raam voor extra isolatie. Nieuw en inmiddels populair is de Windvaste-Ritsscreen.

Rolluiken

Rolluiken bieden niet alleen bescherming tegen inbraak, maar ook tegen zonnewarmte, geluid en bovendien werken ze isolerend. De functionele vormgeving levert het bewijs dat rolluiken ook decoratief kunnen zijn.
De esthetische waarde wordt versterkt door de vele kleuren van zowel het pantser als de omlijsting. Rolluiken vormen de ideale bescherming tegen allerhande invloeden van buitenaf.

Neem contact op met Nieuwenhuis

We vinden graag een oplossing op maat voor uw wensen.