Raamfolie

Folie op glas & gevels

Ons doel is om de beglazing van bedrijfspanden, kantoren en woningen zonwerend, isolerend en veilig te maken, zonder dat men dit visueel waarneemt. Raamfolie zorgt voor het volgende effect:
1. minder zonnewarmte;
2. beglazing isoleren;
3. veiligheid bij glasbreuk.

Voor advies en uitvoering zijn wij graag uw partner.

zonwerende raamfolie

Zonwerend

Zonwerende & isolerende raamfolies zorgen voor een aangenaam klimaat en verhogen de productiviteit van het gebruik in uw gebouw. De raamfolie bestaat uit meerdere lagen en reflecteert of absorbeert de energie van de zon. Hierdoor kan folie ook licht nivellerend werken en verbetert de folie de eigenschappen van beglazing, vandaar ook wel is glasfolie genoemd.

Lees meer

veiligheidsraamfolie

Veiligheid

Veiligheid van mensen en haar omgeving is een actueel onderwerp. Glas is gevaarlijk als het breekt, het kan mensen verwonden en schade toebrengen aan gebouwen en materialen. Daarom is het belangrijk te weten welke glastypes er zijn in uw gebouw en welke gevaren deze kunnen opleveren voor goederen en mensen.

Lees meer

decoratieve raamfolie

Decoratief

Met decoratieve raamfolie geven we kleur of privacy aan uw glas, het effect van gezandstraald of geëtst glas is daardoor ook veel toegepast. Fotoprints zijn een blikvanger en kunnen in allerlei formaten op binnenwanden van glas of op de gevel uw boodschap duidelijk maken.

Lees meer

product

Referenties

Bekijk onze voorgaande raamfolie projecten.

Lees meer

Uw betrouwbare partner sinds 1983

Glas brengt licht en zonnewarmte naar binnen en laat ons tegelijkertijd de buitenwereld zien. Toch beschermt het ons onvoldoende tegen zonlicht, warmte of kou. Vandaar dat we steeds op zoek zijn naar effectieve oplossingen en tegelijkertijd het voordeel van glas willen behouden.

Het onzichtbaar aanbrengen van glasfolie is overigens een vak apart. Om alle eigenschappen optimaal tot hun recht te laten komen zijn wij project dealer van diverse toonaangevende fabrikanten welke de Suncontrol en Safety & Security folies via Nieuwenhuis Raamfolie leveren, zo kunnen wij onafhankelijk het product toepassen binnen de gestelde eisen en budgetten.

Raamfolie in een notendop

Minder opwarming in de zomer en minder energie verbruik in de winter.
Reduceren van hinderlijke schittering op werkplekken.
Bescherming van mens en goederen bij rondvliegend glas.

Neem contact op met Nieuwenhuis

We vinden graag een oplossing op maat voor uw wensen.