Veiligheidsraamfolie

Veiligheid

Veiligheid van mensen en haar omgeving is een actueel onderwerp. Glas is gevaarlijk als het breekt, het kan mensen verwonden en schade toebrengen aan gebouwen en materialen.
Daarom is het belangrijk te weten welke glastypes er zijn in uw gebouw en welke gevaren deze kunnen opleveren voor goederen en mensen.

Wij hebben ervaring in projecten met omvang van platvormen op zee tot panden met duizenden ramen.

De gevaren & de oplossingen

We onderscheiden twee soorten gevaren: opzettelijke en onopzettelijke glasbreuk. Van onopzettelijk is sprake als men per ongeluk in aanraking komt met glas, bijvoorbeeld spelende kinderen op school of medewerkers die door een ruit vallen. We spreken van opzettelijke glasbreuk als er sprake is van inbraak, rellen of terroristische aanslagen.

De polyester raamfolie met unieke eigenschappen diktes en afmetingen instaleren is tevens een vak apart, onze referenties spreken voor zich waarbij er wereldwijd projecten zoals ambassades door ons zijn gerealiseerd tevens landelijke banken & chemie fabrikanten. Wij hebben de expertise en ervaring in projecten met omvang van specialistisch op platvormen op zee tot duizenden ramen.

Vraag naar de diverse rapporten of verdere technische informatie over Safety & Security Series zoals EN 12600 of Blastreports.

Resultaat

Anti-graffitifolies vormen een duurzame onzichtbare barrière die glas, metaal en andere niet-poreuze oppervlakken beschermt tegen graffiti en bekrassing in openbare ruimte.

Prijsindicatie

Incidenteel leveren wij ook aan particulieren
Vanaf € 100,- per m2 met een minimale afname van 5m2

Neem contact op met Nieuwenhuis

We vinden graag een oplossing op maat voor uw wensen.